Έκδοση στην Κίνα (στην κινεζική γλώσσα)

Εάν το βιβλίο σας είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά και το έχουμε ήδη δημοσιεύσει στην Amazon.com, τότε μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοσή του και στην Κίνα, στην Amazon.cn, στην κινεζική γλώσσα. Η δημοσίευση γίνεται σε μορφή e-book for Kindle, με κόστος 1.000 euro. Αν το βιβλίο σας παρουσιάσει εντυπωσιακές πωλήσεις, υπάρχει πιθανότητα να σας προτείνουν στο μέλλον και έντυπη έκδοση.

Η μετάφραση και η επιμέλεια της μετάφρασης, από τα Αγγλικά στα Κινεζικά, προσφέρονται δωρεάν.

Οι μεταφραστές και ο κινεζικός εκδοτικός οίκος που διεκπεραιώνει τις εργασίες αμείβονται με ποσοστά 70% από τις πωλήσεις του e-book. Συνεπώς οι συντελεστές θα έχουν συμφέρον να καταβάλλουν προσπάθεια ώστε να διαφημιστεί στην κινεζική αγορά, προκειμένου να αμειφθούν για την εργασία τους. Ο συγγραφέας θα εισπράττει στον λογαριασμό του ποσοστό 30% των εσόδων από τις πωλήσεις.

Προσοχή: δεν επιλέγονται προς δημοσίευση όλα τα βιβλία που υποβάλλονται. Η υποβολή του φακέλου σας γίνεται δωρεάν από τον εκδοτικό μας οίκο. Αν το βιβλίο σας επιλεγεί, θα μας πληρώσετε μετά από αρκετούς μήνες, δηλ. μόνο όταν αυτό δημοσιευθεί στην Κινεζική Amazon (συχνά και σε άλλα ασιατικά βιβλιοπωλεία) και μόνο όταν σας παραδώσουμε τους κωδικούς σας. Οι κωδικοί παραδίδονται στους συγγραφείς από εμάς, ώστε στη συνέχεια μόνο αυτοί να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία πωλήσεων και πληρωμών.

Ο χρόνος υλοποίησης της δημοσίευσης κυμαίνεται από 8 μήνες έως 3 χρόνια.

Αν ενδιαφέρεστε να δημοσιευθεί το αγγλικό σας βιβλίο στην Κίνα, στείλτε μας email με θέμα: “Δημοσίευση στην Κινεζική Amazon”.