Συγγραφείς μάς προτείνουν

Επαγγελματισμός και συνέπεια χαρακτηρίζουν τη Mediterra Books. Για όλα τα θέματα της έκδοσης διαθέτει τους κατάλληλους και ποιοτικούς συνεργάτες. Μπορείς να βασιστείς 100% για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Αγγελική Βουλουμάνου (Σύμβουλος έκδοσης των βιβλίων της Άλκης Ζέη), Bookboom

 

Η συνεργασία μου με όλη την ομάδα του Mediterra Books ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου μέχρι στιγμής. Με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή αυτού του υπέροχου ταξιδιού μαζί τους. Ανυπομονώ για την επόμενή μας συνεργασία. Τους ευχαριστώ θερμά για τον επαγγελματισμό και την αγάπη που έδειξαν, και σε μένα και στο νέο μου τόλμημα.

Marianthe Hassapis

Με τη συνεργασία της Mediterra Books και τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα καταφέραμε να ανεβάσουμε με απόλυτη επιτυχία το βιβλίο μου στο Amazon. Η πορεία αυτή, πέρα από τα τεχνικό μέρος της, με τα διαδικαστικά, περιλάμβανε και τη σε βάθος διόρθωση της μετάφρασης του βιβλίου με εξαίρετους επιμελητές αλλά και την προσωπική παρέμβαση του Πλάτωνα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ευγένεια και την διάθεση συνεργασίας που επιδείχθηκε από όλη την ομάδα της Mediterra Books, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που με άφησε απόλυτα ευχαριστημένο.

Χάρης Δημητριάδης

Όταν διασταυρώνεσαι στον χρόνο με την Mediterra Books, είναι πάντα ένα ευτυχές συμβάν και μια άψογη συνεργασία.

Finding the Mediterra publishing team (thanks to a dear friend) was like meeting Ariadne at the gates of the Labyrinth. Without their skills, advice, guidance and patience I would never have been able successfully to navigate the complexities of printing a book on the internet. I will forever be grateful and thank them for a job well done!

Amb. Thomas J. Scotes

«Έχω χρέος να υπογραμμίσω ότι η συνεργασία μου με τη Mediterra Books ήταν εξαιρετική. Πιο συγκεκριμένα θα έλεγα πως οι εύστοχες προτάσεις μορφής, οι διορθωτικές παρεμβάσεις και η υπεύθυνη αλλά και φιλική συγχρόνως αντιμετώπιση, αποτέλεσαν τη βάση της άψογης συνεργασίας μας. Ευχαριστώ πολύ!»

Θ. Ιωαννίδου

«Η συνεργασία με την εταιρεία Mediterra Books ήταν άψογη. Οι άνθρωποί της έχουν μεγάλη εμπειρία στην αγορά και η αίσθηση που είχα, όσο καιρό συνεργάστηκα μαζί τους, ήταν ότι πρωταρχικός σκοπός και γνώμονας γι’ αυτούς είναι η ικανοποίηση του πελάτη η οποία εκπληρώνεται μέσα από συμβουλές, ιδέες και την κατάλληλη υποστήριξη που παρέχουν».

Ανθή Σιδέρη

 

Θερμές ευχαριστίες στις εκδόσεις Mediterra Books και προσωπικά στον υπεύθυνό τους κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα, καθώς και στους συνεργάτες του, για την καθόλα άψογη και υψηλού επιπέδου επαγγελματική και ανθρώπινη συνεργασία που είχαμε σε όλα τα επίπεδα, για την ψηφιακή και έντυπη έκδοση 4 βιβλίων μου, των εξωφύλλων τους, καθώς και την μετάφραση-επιμέλειά τους στην αγγλική γλώσσα και την ανάρτησή τους στην Amazon και Smashwords. Η όλη συνεργασία ήταν εξαιρετική, αβίαστη, ποιοτική, πλήρως υποστηρικτική και θα μείνει στην μνήμη μου ως εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία από τις πραγματικά σπάνιες που συναντά κανείς στον χώρο.

Ηλίας Λ. Κατσιάμπας

 

«I was introduced to Mediterra Books by an old friend. I was happily surprised to find a fully cooperative, honest and friendly spirit to work with. The demand for reasonable pricing din’t diminish the need for a first class quality of workmanship for all the various stages of publication of my book. I recommend Mediterra Books with absolute certainty that it will offer the best services to all aspiring authors.»

Nicholas A Biniaris

«Η συνεργασία μου με την Mediterra Books, τόσο για τη μετάφραση στα Αγγλικά όσο και για το στήσιμο του βιβλίου μου ήταν άψογη. Υπήρξαν πολλές προτάσεις για την μορφή του βιβλίου μου, με φιλική αντιμετώπιση και άριστο επαγγελματισμό. Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Τους ευχαριστώ πολύ».

Κώστας Παπαποστόλου

«Η πολύχρονη εμπειρία μου με ανθρώπους στον εκδοτικό χώρο, μου επιτρέπει να μιλώ με βεβαιότητα για την εξαιρετική μου συνεργασία με την εταιρία Mediterra Books και τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα. Και αυτή οφείλεται, όχι μόνο στο σοβαρό επαγγελματισμό του εκδότη, αλλά και στην επιλογή των συνεργατών του. Ακόμα περισσότερο συνιστώ την Mediterra Books για την κατανόηση, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη που έχω βιώσει επανειλημμένως στη συνεργασία μας. «Άνθρωποι που ξεχωρίζουν, δουλειά που ξεχωρίζει, συνεργάτες που ξεχωρίζουν»: είναι οι λέξεις με τις οποίες θα περιέγραφα την ομάδα της Mediterra Books».

Αμαλία Ειρήνη Τζιμοπούλου

“Mediterra Books is an honest and efficient company that helped me publish on amazon.com a book (ISOMETRICA) completed 10 years ago (while I still lived and worked in USA) and produced with software already outdated 20+ years ago!”

George Baloglou