Συγγραφείς μάς προτείνουν

Έφτασα στις εκδόσεις Mediterra Books, μετά από αρκετά ραντεβού που έκανα σε εκδοτικούς οίκους που παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες. Από το τηλέφωνο ήδη, και πριν γίνει η πρώτη μας συνάντηση, ένιωσα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που αναζητούσα. Στην πρώτη μας συνάντηση με τον εκδότη, τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα, ένιωσα μια τεράστια ανακούφιση από την ανθρώπινη ζεστασιά του, το υποστηρικτικό πλαίσιο, το ενδιαφέρον του, την ενημέρωση, την φροντίδα του, την υψηλή ευαισθησία  και την υπομονή του! Ό,τι είπαμε από την πρώτη στιγμή, για το πρώτο μου βιβλίο, μέχρι και σήμερα που είμαστε στην ολοκλήρωση του 5ου, συμπληρώθηκε από συνέπεια, ποιότητα, αρτιότητα, άριστη επικοινωνία, σοβαρότητα και επαγγελματισμό, και από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά! Ευγνώμων για την τύχη να συναντήσω στην διαδρομή μου τον Πλάτωνα και να βιώσω αυτήν την μοναδική εμπειρία και συνεργασία.

Χρήστος Κόκκινος

 

Η πρώτη μου συνεργασία με τις Εκδόσεις Mediterra αποδείχτηκε εξαιρετική. Σε επίπεδο τήρησης προθεσμιών ήσαν συνεπείς, σε επίπεδο καθοδήγησης έλυσαν όλες μου τις απορίες και σε επίπεδο αποτελέσματος παρέδωσαν ένα άρτιο και πολύ ωραίο βιβλίο.

Μωρίς Σιακκής

“Η συνεργασία μου με τις εκδόσεις «Mediterra books» και τον κύριο Μαλλιάγκα, τόσο για τη μετάφραση στα αγγλικά του βιβλίου μου “Τwo days left” σε όλα τα στάδια των εργασιών, όσο και για την ανάρτηση του στην Amazon, ήταν εξαιρετική. Ξεκάθαροι από την αρχή για το κόστος των εργασιών, τήρηση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, και σωστή καθοδήγηση για την προώθηση του βιβλίου μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες τους.

Θεοχάρης Λιβιεράτος

 

Η συνεργασία μου με τις εκδόσεις «Mediterra Books», κατά την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της έκδοσης του βιβλίου μου, υπήρξε άριστη. Η πλήρης ενημέρωση και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούσαν στην έκδοση, καθώς επίσης και οι πολύτιμες συμβουλές και το ενδιαφέρον για την ποιότητα της έκδοσης, απετέλεσαν το καλύτερο πλαίσιο για να πάρει μορφή ένα βιβλίο. Επιπροσθέτως, βρήκα  συνεργάτες πρόθυμους να ακούσουν τις ανησυχίες και απορίες μου και, το πιο σημαντικό, να μου προτείνουν λύσεις. Με βοήθησαν να πραγματοποιήσω αυτό που είχε για μένα σημασία. Το αποτέλεσμα ήταν μια πανέμορφη έκδοση.

Ανδρέας Πανταζής

 

Οι εκδόσεις «Mediterra Books» επιδεικνύουν ειλικρινές ενδιαφέρον για τον συγγραφέα, το οποίο υπερβαίνει το όφελός τους από τη συναλλαγή. Ενημερώνουν με πληρότητα και σαφήνεια σε κάθε στάδιο της διαδικασίας για τις δέουσες ενέργειες, την πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσει ο συγγραφέας και τους κινδύνους.

Γιώργος Χρήστου

 

Η συνεργασία με την «Μediterra Books» ήταν ένα απίθανο ταξίδι στον φωτεινό κόσμο του βιβλίου, με τον εκδότη κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα στο τιμόνι… Τα πάντα ήταν απλά και κατανοητά χωρίς να λείπει περίσσευμα υπομονής και άοκνων προσπαθειών για να βγει το τέλειο αποτέλεσμα. Τους ευχαριστώ για όλα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Αργυρώ Κλημαθιανάκη

 

Εκδώσεις υπάρχουν πολλές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εντούτοις ο απόλυτος επαγγελματισμός υπάρχει κοντά μας, στις Εκδόσεις «Mediterra Books». Eυχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα και την ομάδα του για την ωραία εμπειρία μίας άκρως επιτυχημένης συνεργασίας. Ζεστασιά, υπομονή, υποστηρικτικό πνεύμα. Με άριστα το δέκα, αξίζουν έντεκα.

Andrea Venieri

 

“Επαγγελματισμός και συνέπεια χαρακτηρίζουν τη Mediterra Books. Για όλα τα θέματα της έκδοσης διαθέτει τους κατάλληλους και ποιοτικούς συνεργάτες. Μπορείς να βασιστείς 100% για το ιδανικό αποτέλεσμα”.

Αγγελική Βουλουμάνου (Σύμβουλος έκδοσης των βιβλίων της Άλκης Ζέη), Bookboom

 

Η συνεργασία μου με τις εκδόσεις «Mediterra Books», και με τον κύριο Μαλλιάγκα ήταν για μένα μια αποκάλυψη. Ένας φωτεινός φάρος μέσα στο πέλαγος όπου για πρώτη φορά ταξίδευα. Συνέπεια, ξεκάθαρη πολιτική, τεχνογνωσία, συνεχής καθοδήγηση, και όλα αυτά με μεγάλη ευαισθησία. Όσα ευχαριστώ κι αν πω, λίγα θα είναι.

Καλλιόπη Παγούδη

 

“Η συνεργασία με την Mediterra Book ήταν άψογη. Καθαρές συμφωνίες, οικονομικές τιμές, άψογη ποιότητα. Είμαι ευγνώμων”.

Μπάμπης Πυλαρινός

 

“Η συνεργασία μου με τον κ. Μαλλιάγκα και τις εκδόσεις «Mediterra Books», γεμάτη με ανθρώπινο-προσωπικό επικοινωνιακό συναίσθημα, είναι με δυο λόγια εξαιρετική και γόνιμα πολυδιάστατη”.

Θωμάς Αγραφιώτης

 

“Η έκδοση του βιβλίου μου Η Δικαστική γραφολογία στο εδώλιο του κατηγορουμένου από τις εκδόσεις Mediterra Books, υπό την καθοδήγηση του κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα, αποτελεί υπόδειγμα καλύτερης συνεργασίας σε όλους τους τομείς της έκδοσης  και απέχει ποιοτικά παρασάγγας από τις προηγούμενες εκδόσεις βιβλίων μου από άλλους εκδοτικούς οίκους”.

Κωνσταντίνος Βέννης

 

“Η συνεργασία με τη Medterra Books, ειλικρινά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Η στενή επικοινωνία, η σωστή καθοδήγηση, το ειλικρινές ενδιαφέρον και ο άψογος επαγγελματισμός και τεχνογνωσία, αποτελούν χαρακτηριστικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πολύ”.

Στυλιανός Αρχοντάκης

 

“Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι ένας από τους πλέον ικανούς και συνεργάσιμους ανθρώπους που έχω συναντήσει. Είναι ξεκάθαρος από την αρχή για το κόστος των εργασιών —προσφέροντας και εναλλακτικές οδούς για την ολοκλήρωση του έργου— και τηρεί τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα. Φροντίδα του είναι πάντοτε η ολοκλήρωση της δημοσιεύσεως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του.

Χρήστος Α. Σακκόπουλος

 

“Άψογη συνεργασία, επαγγελματική, με στοιχεία έντονου προσωπικού ενδιαφέροντος και πολύτιμες συμβουλές. Ποιότητα, υποδειγματική υποστήριξη, εξαιρετικοί συνεργάτες. Στην περίπτωση του πρώτου μου βιβλίου στην Amazon, όλη η ομάδα εργάστηκε με συνέπεια, επαγγελματική αρτιότητα και ταχύτατους ρυθμούς, και κατάφερε να δημιουργήσει ένα εκπληκτικά ποιοτικό αποτέλεσμα, για το οποίο ευχαριστώ τις εκδόσεις Mediterra Books και ιδιαίτερα τον υπεύθυνό τους, κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα”.

Γλυκερία Καραγκούνη

 

“Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα για την άψογη συνεργασία που είχαμε σχετικά με την έκδοση του πρώτου μου βιβλίου. Όλη την περίοδο της προετοιμασίας του βιβλίου ένιωθα απόλυτη ασφάλεια και οικειότητα. Είχα τον κ. Μαλλιάγκα πάντα στη διάθεσή μου για να μου λύσει οποιαδήποτε απορία, μην αφήνοντας περιθώριο για σκοτεινά σημεία. Ο τρόπος που αγκαλιάζει και καθοδηγεί τους νέους συγγραφείς είναι μοναδικός. Η συνεργασία μου με τη Mediterra Books είναι πλέον δεδομένη για οποιοδήποτε μελλοντικό εγχείρημα”.

Ιωάννης Βαφειάδης

 

“Η συνεργασία μου με όλη την ομάδα του Mediterra Books ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου μέχρι στιγμής. Με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή αυτού του υπέροχου ταξιδιού μαζί τους. Ανυπομονώ για την επόμενή μας συνεργασία. Τους ευχαριστώ θερμά για τον επαγγελματισμό και την αγάπη που έδειξαν, και σε μένα και στο νέο μου τόλμημα”.

Marianthe Hassapis

 

“Η συνεργασία μου με την “Mediterra Books” ήταν άψογη. Ευχαριστώ προσωπικά τον κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα για την καθοδήγηση, την υπομονή και τη συνέπεια”.

Δωροθέα Λαγανά

 

“Σπανίως στις μέρες μας συναντάς και συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν το όνειρό σου. Ο Πλάτων Μαλλιάγκας, υπεύθυνος εκδόσεων της “Mediterra Books”, είναι ένας από αυτούς. Ένας ακέραιος, ειλικρινής επαγγελματίας, που με την έμπειρη πλοήγησή του σε καθοδηγεί εκτός τρικυμίας για να αντικρίσεις στον ορίζοντα τον ανατέλλοντα ήλιο, δηλαδή το πόνημά σου δημοσιευμένο. Τον ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που έζησα και που τελειωμό -ευτυχώ-ς δεν έχει”.

Σάββας Γιακουμάκης

 

“Με τη συνεργασία της Mediterra Books και τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα καταφέραμε να ανεβάσουμε με απόλυτη επιτυχία το βιβλίο μου στο Amazon. Η πορεία αυτή, πέρα από τα τεχνικό μέρος της, με τα διαδικαστικά, περιλάμβανε και τη σε βάθος διόρθωση της μετάφρασης του βιβλίου με εξαίρετους επιμελητές αλλά και την προσωπική παρέμβαση του Πλάτωνα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ευγένεια και την διάθεση συνεργασίας που επιδείχθηκε από όλη την ομάδα της Mediterra Books, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που με άφησε απόλυτα ευχαριστημένο”.

Χάρης Δημητριάδης

“Όταν διασταυρώνεσαι στον χρόνο με την Mediterra Books, είναι πάντα ένα ευτυχές συμβάν. Η συνεργασία μας είναι πάντα άψογη, ανθρώπινη, αξιόπιστη και παραγωγική”.

 

“Νομίζω σπάνια πια συναντάς ανθρώπους με ευγένεια και εκλεπτυσμένη σοβαρότητα, κατανόηση και οικεία συμπεριφορά, αλληλεγγύη και γενναιοδωρία, επαγγελματισμό με μεράκι και πρακτικά αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για ό,τι σε απασχολεί. Ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματικές – επιχειρηματικές σχέσεις. Συνάντησα όμως τέτοιους ανθρώπους στην Mediterra Books και είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους”.

ΠανΩς Κατσατούστρας

 

“Finding the Mediterra publishing team (thanks to a dear friend) was like meeting Ariadne at the gates of the Labyrinth. Without their skills, advice, guidance and patience I would never have been able successfully to navigate the complexities of printing a book on the internet. I will forever be grateful and thank them for a job well done!”

Amb. Thomas J. Scotes

 

“Έχω χρέος να υπογραμμίσω ότι η συνεργασία μου με τη Mediterra Books ήταν εξαιρετική. Πιο συγκεκριμένα θα έλεγα πως οι εύστοχες προτάσεις μορφής, οι διορθωτικές παρεμβάσεις και η υπεύθυνη αλλά και φιλική συγχρόνως αντιμετώπιση, αποτέλεσαν τη βάση της άψογης συνεργασίας μας. Ευχαριστώ πολύ!”

Θ. Ιωαννίδου

 

“Με τη Maditerra Books αισθάνεσαι σίγουρος. Δεν χρειάζεται να ξέρεις εσύ τίποτε. Γνωρίζουν εκείνοι! Σε καθοδηγούν σε φροντίζουν και σε προσέχουν, όπως ακριβώς θα έκανε και ο πιο καλός σου φίλος. Ευχαριστώ που μοιραζόμαστε την διαδρομή!”

Μαίρη Μάρκου

 

“Η συνεργασία με την εταιρεία Mediterra Books ήταν άψογη. Οι άνθρωποί της έχουν μεγάλη εμπειρία στην αγορά και η αίσθηση που είχα, όσο καιρό συνεργάστηκα μαζί τους, ήταν ότι πρωταρχικός σκοπός και γνώμονας γι’ αυτούς είναι η ικανοποίηση του πελάτη η οποία εκπληρώνεται μέσα από συμβουλές, ιδέες και την κατάλληλη υποστήριξη που παρέχουν”.

Ανθή Σιδέρη

 

“Θερμές ευχαριστίες στις εκδόσεις Mediterra Books και προσωπικά στον υπεύθυνό τους κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα, καθώς και στους συνεργάτες του, για την καθόλα άψογη και υψηλού επιπέδου επαγγελματική και ανθρώπινη συνεργασία που είχαμε σε όλα τα επίπεδα, για την ψηφιακή και έντυπη έκδοση 4 βιβλίων μου, των εξωφύλλων τους, καθώς και την μετάφραση-επιμέλειά τους στην αγγλική γλώσσα και την ανάρτησή τους στην Amazon και Smashwords. Η όλη συνεργασία ήταν εξαιρετική, αβίαστη, ποιοτική, πλήρως υποστηρικτική και θα μείνει στην μνήμη μου ως εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία από τις πραγματικά σπάνιες που συναντά κανείς στον χώρο”.

Ηλίας Λ. Κατσιάμπας

 

“I was introduced to Mediterra Books by an old friend. I was happily surprised to find a fully cooperative, honest and friendly spirit to work with. The demand for reasonable pricing din’t diminish the need for a first class quality of workmanship for all the various stages of publication of my book. I recommend Mediterra Books with absolute certainty that it will offer the best services to all aspiring authors.”

Nicholas A Biniaris

 

“Η συνεργασία μου με την Mediterra Books, τόσο για τη μετάφραση στα Αγγλικά όσο και για το στήσιμο του βιβλίου μου ήταν άψογη. Υπήρξαν πολλές προτάσεις για την μορφή του βιβλίου μου, με φιλική αντιμετώπιση και άριστο επαγγελματισμό. Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Τους ευχαριστώ πολύ”.

Κώστας Παπαποστόλου

 

“Η πολύχρονη εμπειρία μου με ανθρώπους στον εκδοτικό χώρο, μου επιτρέπει να μιλώ με βεβαιότητα για την εξαιρετική μου συνεργασία με την εταιρία Mediterra Books και τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα. Και αυτή οφείλεται, όχι μόνο στο σοβαρό επαγγελματισμό του εκδότη, αλλά και στην επιλογή των συνεργατών του. Ακόμα περισσότερο συνιστώ την Mediterra Books για την κατανόηση, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη που έχω βιώσει επανειλημμένως στη συνεργασία μας. «Άνθρωποι που ξεχωρίζουν, δουλειά που ξεχωρίζει, συνεργάτες που ξεχωρίζουν»: είναι οι λέξεις με τις οποίες θα περιέγραφα την ομάδα της Mediterra Books”.

Αμαλία Ειρήνη Τζιμοπούλου

 

“Mediterra Books is an honest and efficient company that helped me publish on amazon.com a book (ISOMETRICA) completed 10 years ago (while I still lived and worked in USA) and produced with software already outdated 20+ years ago!”

George Baloglou