Τρέξιμο αντοχής

Μία πολύπλευρη προσέγγιση με συμβουλές για ερασιτέχνες δρομείς

Συγγραφέας: Αρχοντάκης, Στυλιανός Γ. - Παπαδημητρίου, Κατερίνα
Κατηγορία: Χόμπι και ελεύθερος χρόνος
Isbn: 978-618-85467-2-1
Τιμή: €17 (περ. ΦΠΑ 6%)

Σ` αυτό το βιβλίο, ο αναγνώστης θα συναντήσει συγκεντρωμένα όλα τα θέματα που απασχολούν τον ερασιτέχνη δρομέα, καθώς και πληροφορίες βασισμένες σε αξιόπιστα βιβλιογραφικά δεδομένα, "φιλτραρισμένα" μέσα από πολύχρονη προσωπική εμπειρία, επιτεύγματα, αλλά και αποτυχίες και λάθη.
Ο συγγραφέας προσεγγίζει το τρέξιμο αντοχής, παρέχοντάς μας με τον δικό του, προσωπικό τρόπο: βασικές γνώσεις, ιστορικά στοιχεία, προπονητικές (και άλλες) συμβουλές, ιδιαίτερες φράσεις και λέξεις-κλειδιά, παρουσίαση και οδηγίες για τις κυριότερες αγωνιστικές αποστάσεις (με ιδιαίτερη έμφαση στο Μαραθώνιο δρόμο). Παράλληλα, μας προσφέρει μια γλαφυρή και πολύχρωμη περιγραφή του Μαραθωνίου της Αθήνας, μαζί με μνήμες από την πορεία του στο άθλημα, καθώς και άλλα ακόμα κεφάλαια, καίριου ενδιαφέροντος. Όλα αυτά αποτελούν έναν ιδιαίτερο συνδυασμό στοιχείων, χρήσιμων για τους ερασιτέχνες δρομείς.
Στόχοι:
- Να προσφερθούν γνώσεις, συμβουλές, έμπνευση και επιπλέον κίνητρα σε όλους (χωρίς φυσικά να παραβλέπεται η ανάγκη για εξατομικευμένη προπονητική καθοδήγηση).
- Να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια, για να γίνουμε έστω και λίγο καλύτεροι, αλλά και για να βρούμε τη δική μας προσωπική ισορροπία, ανάμεσα στη συστηματική προπόνηση και τις άλλες (απαραίτητες) δραστηριότητές μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΑΓΟΡΑ