Αυτοέκδοση λευκώματος τέχνης

Εντυπωσίασε το κοινό σου
με την προσιτή πολυτέλεια των λευκωμάτων τέχνης
Mediterra Books

Δες αναλυτικά δείγματα φωτογραφικού λευκώματος πατώντας ΕΔΩ

 

 • Ασχολείσαι με τη ζωγραφική ή με την καλλιτεχνική φωτογραφία;
 • Είσαι καλλιτέχνης και χρειάζεσαι ένα υψηλής αισθητικής, απλό ή πολυτελές, portfolio;
 • Χρειάζεσαι ένα όμορφο λεύκωμα παρουσίασης της δουλειάς σου, το οποίο να μπορείς να το διαθέτεις στους επισκέπτες της έκθεσής σου;
 • Χρειάζεσαι μια αυτοέκδοση τέχνης για να τη διαθέσεις στο παγκόσμιο κοινό, μέσω ενός διεθνούς e-shop ή μέσω της Amazon;
 • Ασχολείσαι με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων, ή με τη γραφιστική, και έχεις έτοιμο το εσωτερικό του βιβλίου σου;
 • Ασχολείσαι με το comic και θέλεις το έργο σου να δημοσιευθεί σε όλον τον πλανήτη, χωρίς να χρειαστεί να τυπωθεί ούτε ένα τεμάχιο πριν το παραγγείλει ο αναγνώστης;

Αν ναι, τότε βρίσκεσαι στον κατάλληλο ιστότοπο. Μέσα σε πολύ λίγες ημέρες μπορούμε να δημοσιεύσουμε το βιβλίο σου ως αυτοέκδοση στο ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο κοινό.

 

Δες παράδειγμα έκδοσης στην blurb πατώντας ΕΔΩ

 

Υπηρεσίες

 • Σελιδοποίηση του βιβλίου σου (Δημιουργία μακέτας εσωτερικού).
 • Δημιουργία μακέτας εξωφύλλου, είτε πρόκειται για μακέτα μαλακού εξωφύλλου, είτε για μακέτα κουβερτούρας με «αυτιά», που προορίζεται για ελεύθερο κάλυμμα σκληρού, άκαμπτου εξωφύλλου, επενδεδυμένου με «πανί».
 • Εξασφάλιση ISBN που θα εκδοθεί στο δικό σου όνομα, έτσι ώστε να έχεις εσύ όλα τα δικαιώματα, εμπορικά και πνευματικά, του βιβλίου σου.
 • Τη δυνατότητα να επιλέξεις σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο, σε όποια διάσταση και ποιότητα χαρτιού, από τις πολλές διαθέσιμες, σε εξυπηρετεί, αναλόγως με το τι ταιριάζει περισσότερο στο έργο σου. Επιπλέον στην ιστοσελίδα όπου θα πωλείται το βιβλίο σου, υπάρχει  και η δυνατότητα αυτό να διατίθεται σε δύο μορφές ταυτόχρονα, δηλ. και με σκληρό εξώφυλλο (σε υψηλότερη τιμή), και με μαλακό εξώφυλλο (σε χαμηλότερη τιμή) ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να επιλέξει όποια από τις δύο μορφές επιθυμεί.
 • Δημιουργούμε την ιστοσελίδα πώλησης του βιβλίου σου στα αγγλικά, από την οποία θα το προμηθεύονται οι αναγνώστες μέσω πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η ιστοσελίδα αυτή περιλαμβάνει περιγραφή του βιβλίου, αν χρειάζεται, βιογραφικό και φωτογραφία του δημιουργού, φωτογραφία του εξωφύλλου, επισκόπηση των πρώτων σελίδων του βιβλίου, δυνατότητα τοποθέτησής του σε καλάθι αγοράς από τον επισκέπτη της ιστοσελίδας, πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Επιπλέον, ως ο δημιουργός του βιβλίου σου, έχεις τη δυνατότητα, συνδεόμενος με τους προσωπικούς κωδικούς σου στην ίδια ιστοσελίδα, να το παραγγέλνεις σε τιμή κόστους, πολύ πιο χαμηλή από την τιμή λιανικής πώλησης, αλλά και τη δυνατότητα να εξασφαλίζεις για τον εαυτό σου ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, αν παραγγείλεις μεγαλύτερες ποσότητες, π.χ. 10 ή 20 ή 30 τεμάχια.
 • Δημιουργούμε για σένα (αν δεν διαθέτεις ήδη έναν) λογαριασμό Paypal στο όνομά σου, για να εισπράττεις άμεσα τα ποσοστά από την πώληση των βιβλίου σου. Τα ποσοστά κέρδους είναι αυτά που δικαιούσαι, αν αφαιρεθεί το κόστος παραγωγής. Αν π.χ. το κόστος παραγωγής ενός λευκώματος φωτογραφίας είναι $15.00 (τα οποία εισπράττει το τυπογραφείο) και εσύ έχεις επιλέξει να πωλείται $30.00, μετά την πώληση θα κατατεθούν στον λογαριασμό σου τα $15.00
 • Αν το επιθυμείς σου εξασφαλίζουμε διακίνηση στην Ελλάδα από μεγάλο χονδρέμπορο της αγοράς, έτσι ώστε το βιβλίο σου να είναι διαθέσιμο, κατόπιν παραγγελίας, σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας. Δηλ. αν για παράδειγμα μπορείς και διαφημίζεις το βιβλίο σου μέσω Facebook, Instagram κλπ. στο κοινό σου, και οι αναγνώστες το παραγγείλουν είτε από online βιβλιοπωλεία, είτε από τον βιβλιοπώλη της γειτονιάς τους, τότε ο βιβλιοπώλης μπορεί να το προμηθευτεί άμεσα από τον χονδρέμπορο, και να το διαθέσει στον πελάτη του σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
 • Αν το επιθυμείς, ταυτόχρονα με την ιδιαίτερη ιστοσελίδα, από όπου θα πωλείται το βιβλίο σου και όπου, όταν συνδέεσαι με τους κωδικούς σου, θα μπορείς να βλέπεις πωλήσεις και εισπράξεις, υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέξεις (αν το βιβλίο σου είναι δημοσιευμένο στην αγγλική γλώσσα) να πωλείται ως αυτοέκδοση σε όλον τον κόσμο και μέσω του διεθνούς βιβλιοπωλείου Amazon (διακίνηση και πώληση στην παγκόσμια αγορά).
 • Μπορούμε να σε συμβουλέψουμε δωρεάν πώς μπορείς να το διαθέτεις ακόμα και μόνος σου, δηλαδή απευθείας στους αναγνώστες σου, χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιος χονδρέμπορος ή βιβλιοπώλης, ώστε να εισπράττεις εσύ ολόκληρο το καθαρό κέρδος και χωρίς να χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας από φορολογικής άποψης.
 • Σου παρέχουμε συμβουλές για το πώς θα διαφημίσεις στο κοινό σου το βιβλίο σου, με τον καλύτερο και τον πιο οικονομικό τρόπο.

 

Δες τι γράφουν εδώ συγγραφείς που μας εμπιστεύθηκαν

 

Κόστος

Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, το κόστος ανέρχεται στα 500 ευρώ + ΦΠΑ και καταβάλλεται σε 2 άτοκες δόσεις. (Αφορά αυτοέκδοση βιβλίου σε μορφή φωτογραφικού ή ζωγραφικού λευκώματος, ή πλήρως εικονογραφημένου παραμυθιού, ή comic, 20-30 σελίδων. Οι εικόνες θα πρέπει να μας παραδοθούν έτοιμες, σε ψηφιακή μορφή και θα πρέπει να είναι σε ανάλυση 300dpi. Επιπλέον η δημιουργία του εσωτερικού και του εξωφύλλου θα είναι δικής μας επιλογής).

Το παραπάνω κόστος αυξάνεται αναλόγως, αν μας ζητηθούν εξειδικευμένες υπηρεσίες, δηλ. δείγματα εξωφύλλων και εσωτερικών, ώστε να επιλέξετε τη σελιδοποίηση και το εξώφυλλο που προτιμάτε περισσότερο. Ή αν μας ζητηθούν συναντήσεις από κοντά για να σχεδιάσουμε μια εντελώς εξατομικευμένη παραγωγή.

 

Δυνατότητα πληρωμής από 2 έως και 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με το κόστος του έργου

 

Διαδικασία

Αν θέλεις να προχωρήσεις στην αυτοέκδοση βιβλίου τέχνης, στείλε αναλυτική περιγραφή πατώντας ΕΔΩ.

Στο μήνυμά σου θα πρέπει να αναφέρεις:

 • Το είδος του βιβλίου (φωτογραφικό λεύκωμα, ζωγραφικό λεύκωμα, comic).
 • Πόσες σελίδες υπολογίζεις ότι θα προκύψει το βιβλίο σου.
 • Σε τι διάσταση σε εκατοστά (ύψος και πλάτος) και σε ποιο προσανατολισμό (οριζόντιο ή κάθετο) επιθυμείς να εκδοθεί το βιβλίο σου.
 • Αν θέλεις να έχει σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο ή και τα δύο, αν θα περιέχει κείμενα εσωτερικά, κείμενα εκτεταμένα ή απλώς λεζάντες φωτογραφιών, ή αν θα περιέχει μόνο εικόνες.

Στη συνέχεια θα σου απαντήσουμε με συμφωνητικό παραγωγής όπου θα περιέχεται το κόστος, και ο αριθμός άτοκων δόσεων που μπορούμε να σου προσφέρουμε για την συγκεκριμένη παραγωγή. Αν αποδεχθείς το κόστος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικώς, ώστε να ξεκινήσει η αυτοέκοδση του βιβλίου σου.

 

Δες αναλυτικά δείγματα φωτογραφικού λευκώματος πατώντας ΕΔΩ