Διαδικασία – Εκδόσεις Mediterra

Προκειμένου να εκδώσουμε το βιβλίο σας, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας, στη σελίδα «Κόστος». Αρχικά συμπληρώνετε τον αριθμό λέξεων του βιβλίου σας και πατάτε «Υποβολή». Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα πεδία με τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και ενημερώνεστε αυτόματα για το κόστος των υπηρεσιών μας: το ποσό είναι κατά προσέγγιση και εμφανίζεται στο πράσινο πεδίο, στο κάτω μέρος της σελίδας. Αν θεωρείτε το κόστος συμφέρον για εσάς, επιλέγετε «Αποστολή παραγγελίας» κι εμείς σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail για να σας στείλουμε αναλυτική προσφορά κόστους, ή για να ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες, αν το βιβλίο σας έχει ειδικές προδιαγραφές, αν περιέχει εικόνες κλπ.
  1. Όταν συμφωνήσουμε σχετικά με τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε, σας στέλνουμε με e-mail ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο περιγράφει τις εργασίες που μας αναθέτετε και σας διασφαλίζει νομικά όσον αφορά το ποσό των χρημάτων που θα προκαταβάλετε ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή. (Το ποσό της προκαταβολής συνήθως ορίζεται στο 50% του συνολικού κόστους παραγωγής. Σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται διευκόλυνση με περισσότερες δόσεις).
  1. Μας στέλνετε σε μορφή εγγράφου word το βιβλίο σας γραμμένο στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα ή σε όποια άλλη γλώσσα επιθυμείτε (η οποία υποστηρίζεται από την Amazon),  ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ετοιμασίας των αρχείων. (Σε περίπτωση που το βιβλίο είναι γραμμένο στα αγγλικά, αλλά δεν το έχει ελέγξει διορθωτής, έχουμε τη δυνατότητα να σας το παραδώσουμε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα διορθωμένο και άψογα επιμελημένο από native speakers έμπειρους επιμελητές της αγγλικής γλώσσας, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές). Το ίδιο ισχύει και για τα ελληνικά βιβλία που δεν έχουν διορθωθεί από επαγγελματίες διορθωτές/επιμελητές.
  1. Ετοιμάζουμε όλους τους απαραίτητους τύπους αρχείων για το έντυπο και το ψηφιακό βιβλίο (αρχεία εσωτερικών σελίδων και εξωφύλλου). Φυσικά, όλα τα αρχεία ελέγχονται και από εσάς πριν τη δημοσίευση.
  1. Τα βιβλία που θα δημοσιευθούν στην αγγλική γλώσσα, τα διαθέτουμε προς πώληση σε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία παγκόσμιας εμβέλειας (Amazon, ibookstore κλπ.) με εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά και σας παραδίδουμε τους κωδικούς χρήσης, ώστε να έχετε άμεση ενημέρωση για τις πωλήσεις σας και για να εισπράττετε απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό το 100% των καθαρών κερδών. (Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθούμε εμείς την κίνηση των βιβλίων σας, και να σας ενημερώνουμε για τις πωλήσεις, φυσικά παρέχεται και αυτή η δυνατότητα, αλλά θα πρέπει το βιβλίο να εκδοθεί με δική μας επωνυμία και οι κωδικοί πρόσβασης δεν θα μεταβιβαστούν σε εσάς). Για τα βιβλία που είναι δημοσιευμένα στην ελληνική γλώσσα, σας φέρνουμε σε επαφή και με χονδρέμπορο-διακινητή βιβλίου της ελληνικής αγοράς ώστε με μια πολύ μικρή ποσότητα προ-εκτυπωμένων τεμαχίων, το βιβλίο σας να διατίθεται άμεσα σε όλα τα ελληνικά βιβλιοπωλεία, κατόπιν παραγγελίας. (Τα ελληνικά βιβλία δημοσιεύονται και με δική μας επωνυμία, αν το επιθυμεί ο συγγραφέας).
  1. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, δεν κρατάμε κανένα δικαίωμα είσπραξης ποσοστών από τις πωλήσεις των βιβλίων σας.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας